miércoles, junio 11, 2008

III Diada de les Seleccions Catalanes

Aquest dissabte 7 de juny s'ha celebrat la III Diada de les Seleccions Catalanes a la ciutat de Girona i hem seleccionat les millors imàtges del que va ser una gran festa on, tot i la pluja, van assistir al voltant de 27.000 persones, de les quals unes 600 van passar iniciar-se en el món dels dards, l'esport que abandera aquesta web.



El Gimnás del pavelló Fontajau de Girona es van instal·lar 8 dianes electróniques per gentilesa de l'Associació Esportiva Bullshooter.


Les dianes totalment noves i equipades amb els logotips de la Federació Catalana de Dards i de laPlataforma Pro Seleccions Catalanes estaven preparades juntament amb una taula on hi havia l'activitat de calcul mental i els dards per acomençar a entrar en materia avans de la pràctica.


Esportistes d'altres modalitats també es van atrevir a endinsar-se en el món dels dards, alguns amb més destresa que d'altres, però amb molta competitivitat.



La Diada va acollir més esports els quals es podien practicar a les rodalies del recinte on es va adaptar per un bon nombre d'esports (veure relació d'esports a www.seleccions.cat).



Hi ha esports com 'estirar la corda' que van tenir el seu moment especial en les diferents exhibicions programades a la tarda i repartides per tota la localitat. Les imatges son prou espectaculars i per aixó us hem mostrat un petit detall del que va ser la mostra.



El Trial va ser un altre esport protagonista amb el pilot d'Ulldecona, Adam Raga.


Més tarragonins van prendre part de la festa on un dels grups de música estrella de la festa final de la Diada fou Els Pets que van omplir el parc de la Devesa, i on els col·laboradors de la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Dards foren capturats per la càmera de DarderosdeTarragona.com.


Webgrafia: www.seleccions.cat i www.cronica.cat

No hay comentarios: